Bremerhaven Nemčija, Atlantic Sail City Hotel

Bremerhaven res da morda ni tipična popotniška postojanka, a kljub temu mesto ponuja tako veliko ponudbo, da se v Bremerhavenu z lahkoto zadržimo nekaj dni.

Lokacija Atlantic Sail City Hotela

Boljše lokacije kot jo ima Atlantic Sail City Hotel bi verjetno težko našli v mestu Bremerhaven. Hotel Atlantic Sail City leži namreč tik ob obali in povsem v centru najbolj popularnih turističnih znamenitosti. Le nekaj korakov stran se nahaja Klimahaus, Imigracijski center, Nemški pomorski muzej in živalski vrt. Edina bolj oddaljena znamenitost je zgolj staro ribiško pristanišče, v katerega se je potrebno podati z avtom oziroma turističnim avtobusom.

Bremerhaven Nemčija, Atlantic Sail City Hotel

Oblika jadra je prepoznavni znak hotela (Atlantic Sail City Hotel – Bremerhaven, Nemčija)

Sobe v Atlantic Sail City Hotelu

Posebnost hotela Atlantic Sail Cityje ta, da ima čisto vsaka soba razgled na morje. Zahvala za to gre gradnji v obliki jadra. Zgradba hotela je tako posebna, da je pravzaprav sama po sebi znamenitost mesta Bremerhaven. V kolikor vam razgled iz sobe ni povsem dovolj pa se hotel Atlantic Sail City lahko pohvali še z eno dragocenostjo. Hotel Atlantic Sail City ima namreč povsem svojo razgledno ploščad, ki daje čudovite 360°stopinjske razglede na celo mesto Bremerhaven.

Bremerhaven Nemčija, Atlantic Sail City Hotel

Vse hotelske sobe imajo pogled na morje (Atlantic Sail City Hotel – Bremerhaven, Nemčija)

Najlepše se je na razgledno ploščad hotela Atlantic Sail City podati zvečer, ko mesto zažari v soju luči in nam ponuja razglede vse do kontejnerskega pristanišča.

Bremerhaven Nemčija, Atlantic Sail City Hotel

Nočni pogled iz hotelske terase (Atlantic Sail City Hotel – Bremerhaven, Nemčija)

Hrana v Atlantic Sail City Hotelu

Glede na to, da se nahajamo tik ob morju, glavne specialitete hotela Atlantic Sail City prihajajo iz morja oziroma iz lokalnega okolja. Ponudba je sveža, raznolika in okusna. Tudi zajtrki so bogati s samopostrežno ponudbo. Najlepše pri vsem tem pa je, da dan lahko začnete z vitaminsko bombo v obliki svežega smutija.

Bremerhaven Nemčija, Atlantic Sail City Hotel

Hotelska kuhinja uporablja sveže in lokalne sestavine (Atlantic Sail City Hotel – Bremerhaven, Nemčija)

Dodatna ponudba Atlantic Sail City Hotela

Hotel Atlantic Sail City ima štiri zvezdice, ki jih poleg moderno urejenih sob dosegajo tudi z brezplačnim brezžičnim internetom, uporabo hotelske savne in kongresno dvorano, ki jo uporabijo tudi za poročna slavja. Žal je proti doplačilu njihovo parkirišče, ki je pravzaprav parkirna hiša in stane 7€/dan.

Bremerhaven Nemčija, Atlantic Sail City Hotel

Konferenčna soba, kjer pogosto potekajo poročna slavja (Atlantic Sail City Hotel – Bremerhaven, Nemčija)

Zanimivost Atlantic Sail City hotela

Gradnja hotela Atlantic Sail City je skupaj s kongresnim centrom in parkirno hišo v kleti stala pregrešnih 48 milijonov evrov.

Bremerhaven Nemčija, Atlantic Sail City Hotel

Razgledna ploščad na mesto je velika dragocenost hotela (Atlantic Sail City Hotel – Bremerhaven, Nemčija)

Cena Atlantic Sail City hotela

Hotel Atlantic Sail City ni najcenejša izbira v mestu. Nenazadnje se s TOP lokacijo in arhitekturo ne more pohvaliti veliko hotelov – še manj tistih, ki jih lahko najdemo v mestu Bremerhaven. Oblika jadra pa ustvarja nekaj podobnosti tudi z znamenitim Burj Al Arab hotelom v Dubaju. V kolikor ste si že od nekdaj želeli prenočiti v hotelu v obliki jadra, boste vašo željo veliko lažje uresničili prav z bivanjem v Atlantic Sail City hotelu.

Več fotografij in oceno hotela Atlantic Sail City si lahko ogledate tudi na bookingu.