Če gledam po sebi, je spletna rezervacija prenočišč postala tako vsakdanja, da na drugačno možnost niti ne pomislim. In ker se v Sloveniji takšnega načina poslužuje vedno več ljudi, je rezervacijski portal Go4.Global v novembru začel tudi s slovensko različico.

Na trgu sta pri rezervaciji prenočišč dva največja akterja (Booking.com in Expedia), ki oblikujeta pravila med njimi in ponudniki prenočišč. V zameno za uvrstitev v njihovo bazo ponudnikom prenočišč obračunavajo določeno provizijo.

Platforma Go4.Global želi tovrstni način spremeniti. Njihova politika je namreč malce drugačna, saj njihovim uporabnikom želijo z nižjimi provizijami ponuditi boljše in konkurenčnejše cene. Po njihovih izračunih naj bi končni potrošnik pri rezervaciji prenočišča privarčeval kar med 5-30%.

Glavne prednosti rezervacijskega portala Go4.Global so predvsem v kakovostni ponudbi ter storitvah. V ozadju je osebje, ki skrbi, da vse poteka tako kot mora. Na voljo je 24 ur vse dni v letu, poleg tega pa v njihovi bazi ponujajo najboljše hotele in ostala prenočišča, a zaradi manjših provizij, nižje cene.

Rezervacija prenočišča na portalu Go4.Global je varna in enostavna za uporabnika. Ob rezervaciji na vaše elektronsko sporočilo v trenutku dobite potrditev rezervacije. Poleg tega pa se v njihovem sistemu ne shranjujejo podatki za plačilo, tako da ste lahko brez skrbi, da bi vam kdo udrl v vaš bančni račun.

Po ogledu nove slovenske različice rezervacijskega portala Go4.Global, ki ponuja preko 550.000 različnih namestitev v več kot 205-ih državah in 80.000 različnih destinacij, izgleda vse zelo obetavno. Rezervacije preko njih sicer še nisva naredila, a ker ne bomo dolgo zdržali doma, bomo na naslednjem potovanju vse stestirali tudi sami ter vam poročali, kako se je vse skupaj obneslo.

Blog prispevek je oglasno sporočilo nove platforme v Sloveniji Go4.Global. Ker z njimi še nimava konkretnih izkušenj sva jih na blogu zgolj predstavila, za kaj več pa bo potrebno počakati na naše naslednje potovanje.