guadeloupe, potovanje, , karibi, air france

Pa smo končno dočakali naše odštevanje do naslednje dogodivščine, ki nas bo ponesla na drug konec sveta, a bomo še vedno ostali v Evropi.

Po raziskovanju Mehiškega polotoka Jukatan smo si tudi tokrat zaželeli nekaj toplega morja in sproščenega ter barvitega vzdušja in Karibi so se nam zdeli idealna destinacija. Sploh pa smo se želeli omejiti na nekaj majhnega in otok se nam je zdel kot nalašč zato. Nekaj sproščenega poležavanja, ki ga popestri vsakodnevno raziskovanje bo zagotovo prava kombinacija tako za Rena kot za naju.

Če ste brali naše popotniške načrte za leto 2019, potem veste, da tokrat v sodelovanju z Air France odhajamo na Karibe – natančneje na otok Guadeloupe. Ker je otok Guadeloupe francoski otok, na tem potovanju sploh ne bomo zapustili Evropske unije, kar pomeni tudi, da odpade kakršna koli menjava valute – zelo priročno, moram priznati. Poleg tega pa ni večjega luksuza kot ta, da bomo našo pot začeli kar na domačem letališču, od koder poletimo najprej v Pariz in nato naprej do otoka Guadeloupe.

Odločili smo se, da za raziskovanje otoka najamemo kar avto, saj nam daje to vso potrebno svobodo pri raziskovanju. In čeprav je otok majhen, sem prepričana, da nam bo le-ta ponudil cel kup zanimivih dogodivščin in spominov. Nenazadnje ga bomo obiskali tudi v času tamkajšnjega karnevala.

Pridružite se nam na našem potepanju z javljanjem v živo na Facebooku in Instagramu. Če pa vas bodo zaradi tega zasrbeli podplati, pa sem in tja poglejte promocijske ponudbe na Air France strani, med katerimi se pogosto znajdejo tudi ugodni poleti iz letališča Ljubljana na Guadeloupe.