potovanja z avtom, z avtom na potovanje, overland potovanja

Saj vem, da vas zanima, pa si ne upate vprašati. No, danes sicer ne bom šla v detajle, ampak vendarle nekaj informacij, kako je z najinim intimnim življenjem na poti.

Seveda, če bi vsak dan spala v hotelski sobi in bila frišno umita ter bi bil Ren v svoji postelji, se tega niti ne bi spraševali… a kako za vraga to poteka sedaj, ko je 190×140 cm velika avto postelja postala praktično naš dom.

Hja… po pravici povedano, akcije ni veliko – ne da ne bi hotela, a roko na srce… verjetno si lahko predstavljate, da bi bila želja po »stiskanju« večja, če bi ravno prišla v posteljo frišno stuširana.

Za nameček pa nama družbo dela še Ren, ki spi med nama. Tale najin malček je tako poln energije, da ima še ponoči cel žur z obračanjem in tako v izogib buškam in modricam, raje spi kar med nama.

In tako najina intima pride na vrsto, ko si kakšen dan privoščimo hotelsko sobo, kjer je na voljo tuš in več prostora za miganje. Tako, sedaj veste – to da se znajdemo v hotelu ni samo zaradi tuša in frišnih rjuh. 🙂