Sodelujte z nami

Popotniški blog je najprej začela ustvarjati Nina sama (zato se tudi imenuje Nina Potuje), a potem ji je pot “prekrižal” Simon, njen mož. Tako sedaj za vsebino bloga skrbita oba. Da so potovanja postala še malce bolj pestra, pa je v decembru 2016 poskrbel še njun najmlajši sopotnik, sinček Ren. Njun blog je tako dobil še dodatno tematiko – nasvete za potovanja z otroki ter tudi nasvete za potovanja v nosečnosti.

Simon se ukvarja s fotografijo in snemanjem ter obdelavo filmov, ki jih zapakira v zanimive kratke promocijske video posnetke, Nina pa imam čez pisanje, včasih pa še vedno rada pritisne na sprožilec fotoaparata. Skupaj sta res dober tim, sploh ker v tem oba uživata!

Thassos Grčija, Grčija potovanje, Grčija počitnice

Potovanja nas osrečujejo in še bolj povezujejo

Na voljo sva vsem in za vse, ki vas zanimajo potovanja, imate kakšna specifična vprašanja ali pa bi z nama in najinim popotniškim blogom “Nina Potuje” radi sodelovali.

Pomagava vam lahko s/z:

 • brezplačnimi popotniškimi nasveti in predlogi pri organizaciji vašega lastnega potovanja
 • potopisnimi predavanji oz. predstavitvami obiskanih držav
 • pisanjem zanimivih popotniških reportaž za najrazličnejše tiskane in spletne medije (tako za otroke kot odrasle)
 • dobrimi popotniškimi fotografijami
 • promocijo turistične destinacije in znamenitosti preko blog prispevkov, kjer poudariva zanimivosti in piševa o svojih izkušnjah ter doživetjih
 • promocijo preko socialnega omrežja Facebook, Twitter, Instagram, Google+
 • promocijo preko krajših video posnetkov, objavljenih na najinem YouTube profilu
 • oddajo oglasnega prostora / bannerja

Za več informacij nama lahko pišete na: ninapotuje(at)gmail.com

 

Če se sprašujete, zakaj bi sploh sodelovali z nama, še nekaj hitrih statističnih podatkov:

 • Branost: 60.000+ unikatnih bralcev na mesec
 • Družbena omrežja: Več kot 52.000 sledljivcev na družbenih omrežjih
 • Kakovostna vsebina: poleg ustvarjanja najinega bloga, sva bila nekaj časa tudi gostujoča blogerja na Stories (uradnega bloga turistične organizacije Ljubljana) in Colours of Istria (uradnega bloga SZ Hrvaške istre). Razne popotniške reportaže občasno sva objavljala reportaže tudi v drugih medijih, kot Adria In-Flight Magazine in Ciciban. Pisala pa sva še za Delo, Dnevnik, Polet, Svet in Ljudje, Horizont. S septembrom 2018 je Nina postala redna mesečna gostja na oddaji Dobro jutro na SLO1, kjer predstavlja zanimive in manj znane ideje za vikend izlet. Odseke oddaj si lahko ogledate tukaj.
 • Drugačnost: Vedno sva zvesta sebi in svojemu slogu, zato pričakujte avanturistično, drugačno, dinamično, a še vedno informativno vsebino.
 • Postavljanje trendov: Včasih še midva težko verjameva, a dejansko se vedno bolj dogaja, da se najini bralci podajajo na pot po naših stopinjah. In kar je najlepšega pri vsem, se nekateri za potovanja opogumijo prav zaradi prispevkov na blogu.
 • Reference: Uspešne zgodbe sva ustvarila že z mnogimi podjetji (Terme Krka, Megabon Slovenija, Kočevsko, Goodyear, turizem Radovljica; Peg Perego, Philips Avent) med katerimi že več let redno sodelujemo tudi z Nemško in Avstrijsko turistično organizacijo, letalsko družbo Air France, zavarovalnico Vzajemna, podjetjem Mastercard.

35 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prejete podatke bomo uporabili le za namen povpraševanja. Brez vašega soglasja prejetih podatkov ne bomo hranili, obdelovali ali posredovali tretjim osebam.

Zapri
EnglishSlovenia