Malta potovanje, potovanje na Malto, Malta počitnice, počitnice na Malti

Sliši se resnično smešno, a dejansko zgornja trditev ni prav nič pretirana. Na Malto letiva iz Trevisa in nazaj za točno 7,84€  – to je cena povratne letalske karte za oba skupaj! Če pravzaprav dobro pomislim, je v tem primeru pizza celo dražja kot pa najin povratni let na Malto. Pravi narobe svet.

Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, zakaj sva se odločila, da odpotujeva na Malto. Tako ugodne letalske karte res ne dobiš vsak dan. Čeprav v času najinega nakupa nisva niti vedela, kaj obiskovalcu Malta ponuja, pri takšni ceni to sploh ni važno.

Malto bolj ali manj ljudje obiskujejo od aprila do oktobra, saj velja zlasti za počitniško destinacijo. Prepričana pa sva, da zna biti Malta zanimiva tudi izven sezone in je odlična za krajši skok ter pobeg pred zimskimi temperaturami pod ničlo. Še prejšnji teden je bilo na Malti sončno in 18°C.

Počasi sestavljava najin program za raziskovanje Malte in vedno bolj sva nad njo presenečena. Kljub majhnosti, nama na Malti zagotovo ne bo dolgčas. Malto bova, tako kot veliko destinacij do sedaj, raziskovala kar z najetim avtomobilom, ki naju bo za 6 dni prišel komaj 55€ in to z vsemi zavarovanji ter dodatki. Kot kaže bo najino potovanje na Malto tudi eno zelo poceni potovanje.

Da pa tja ne greva samo uživat, je poskrbel čudovit butični hotel Valentina, s katerim bova v času najinega obiska Malte tudi sodelovala.

Najino dogodivščino na Malti lahko »v živo« spremljate na blogu in najinih socialnih omrežjih – Facebook, Instagram in Twitter.