Kranj, kam na izlet, Mamutova dežela

Poleti smo se kar štirikrat znašli v Kranju in okolici, saj smo raziskovali manj znane kotičke, ki jih bolj ali manj poznajo le domačini, a so pravzaprav odlična izletniška točka.

Goodyear Slovenija letos namreč praznuje 20 let delovanja in ker je podjetje tesno povezano z lokalno skupnostjo, so želeli privlačne kranjske izletniške točke predstaviti tudi celotni Sloveniji in hkrati s tem tudi domačinom oz. bližnje živečim podati spodbudo za obisk poti, na kateri že dolgo niso bili.  V ta namen so sestavili seznam 20-ih poti v Kranju in okolici, ki so zagotovo vredne vašega časa – sploh, če vam je Gorenjska všeč in si od nje vendarle želite še kaj drugega kot množico turistov na Bledu.

Pri kranjskem podjetju Goodyear so se tako odločili, da bodo med tistimi, ki bodo obiskali vsaj eno izletniško točko z njihovega seznama, podarili 105 nagrad – med njimi tudi pet kompletov pnevmatik Goodyear za osebno vozilo.

Več izletniški točk s seznama boste obiskali in vaš obisk potrdili z lokacijskim zaznavanjem in tako dokazali, da ste tam res bili, več možnosti imate za lepe nagrade.

Vse kar morate storiti je, da se odpravite na izlet, obiščete eno izmed 20-ih predlaganih izletniških poti, vključite tam zaznavanje lokacije in se na spletni strani www.goodyear20poti.si z gumbom »nagradna igra« pofočkate, na kateri izletniški točki se ravnokar nahajate.

Katere nagrade čakajo na vas?

  1. Nagrada: 5x komplet štirih pnevmatik Goodyear za osebno vozilo
  2. Nagrada: 10x pohodne palice Terra Nova Trail Lite
  3. Nagrada: 20x darilni bon za športno trgovino Oblak Active Wear
  4. Nagrada: 30x Chilly’s trendovska steklenica
  5. Nagrada: 40x čelna svetilka Black Diamond
nagradna igra, kam na izlet, izleti po Sloveniji

Pojdite na izlet in osvojite eno izmed super nagrad

Nagradna igra traja 6 tednov in sicer od 15.9. do 25.10.2018, nagrajenci pa bodo razglašeni 5.11. 2018 na spletni strani www.goodyear20poti.si in na njihovem Facebook profilu.

Če bi se radi podali na izlet po naših stopinjah, si štiri izletniške točke, ki smo jih s seznama obiskali mi, lahko ogledate tukaj:

Za še več idej in skritih kotičkov pa obiščite www.goodyear20poti.si.