blog-potovanja-nacrti

Vedno sem imela rada načrtovanje, a zadnja leta, se pri nas vedno manj načrtuje. Razlog je prav blog, saj se vedno bolj dogaja to, da se v primeru planiranja naši načrti hitro prekrižajo s kakšnimi drugimi.

Prav zato imamo sicer za leto 2020 en cel kup popotniških želja, brez tistega pravega planiranja. Bolj ali manj je zagotovo le nekaj – da si skušamo nekaj dopusta prihraniti za konec leta.

Že leta govorim, da za novo leto ne bomo doma in letos si to res želim uresničiti. Ker pa cene v tem času poskočijo v nebo, si želimo nekam z avtom, nekam, kjer bomo lahko spali v njem in nas tako celotno potovanje ne bo prišlo prav nič dražje kot kakšen drug mesec v letu. Vse je sicer odvisno od časa, ki ga bomo imeli, ampak upam, da nam uspe priti vsaj do Maroka.

Sedaj ko je doma spet naša Toyota, ki jo je sicer potrebno še nekoliko izpopolniti in pripraviti za potovanja, si seveda želimo to tudi dodobra izkoristiti.

Potepanja z njo za vikende nam zagotovo ne uidejo, spogledujemo pa se tudi z raziskovanjem Balkana čez poletje, morda celo Korzike, Sicilije.

No, ampak seveda, pa si želimo tudi kakšne bolj oddaljene destinacije, ki jo bo težko doseči z avtom in zato upamo, na kakšne ugodne cene letalskih kart, ki nas popeljejo na drug konec sveta.

Želja in domišljije je veliko, časa nekoliko manj – kaj točno bomo uspeli realizirati pa je v največji meri odvisno predvsem od financ in od tega, koliko bomo zmožni privarčevati. A ne glede nato, bo zagotovo naše leto, tako ali drugače, polno zanimivih dogodivščin, raziskovanja in nepozabnih spominov, ki jih bomo, tako kot vedno delili z vami tako na blogu, kot našem Facebooku, Instagramu in YouTubue kanalu.