Nemčija potovanje, Nemčija Bavarska, Družinsko potovanje

Čeprav od našega zadnjega potepanja, ko smo obiskali otok Lošinj, ni minil niti en mesec, pa moram priznati, da je bilo to družinsko potepanje tako blizu in tako kratko, da bi ga skoraj težko uvrstila za skok čez mejo. No ja, sicer tudi sedaj ne gremo na drug konec sveta, ampak vendarle vseeno malo dlje kot pa na sosednjo Hrvaško.

Zadnje čase so naša družinska potepanja vsa v znamenju roadtripov in tako se na pot tudi tokrat podajamo kar z avtom. Prvi maj in praznike bomo namreč preživeli v Nemčiji.

Tisti, ki ste Nemčijo zgolj površno spoznali, se verjetno zdaj sprašujete, kaj je tako privlačnega tam, da se s Simonom že štiri leta zapored vsaj enkrat znajdeva tam… Nemčija naju kar ne neha presenečati.

Tudi tokratni okvirni plan našega potovanja, bo verjetno poln presenečenj in ne glede nato ali potujete z otroki, najstniki, sami ali v paru, prepričana sem, da bo tudi vas vsaj ena destinacija, ki jo bomo obiskali, prepričala, da boste o potovanju v Nemčijo začeli razmišljati tudi sami.

Poleg tega pa bomo letošnje potovanje še malce bolj kulinarično začinili, saj je Ren postal že pravi jedec in tako sva se s Simonom odločila, da na letošnjem potovanju po Nemčiji kuhanje obesim na klin in si (končno) še sama privoščim nekaj pravega dopusta.

Kje vse se bomo potikali, kaj bomo doživeli in kako se bomo imeli, pa tako kot vedno v živo na našem blogu, Facebooku, Instagramu in Twitterju. Dobrodošli, da se nam na poti pridružite tudi vi. 🙂