blog potovanja, popotniški blog, blog o potovanjih

Ja, končno ga imam tudi jaz… svoj popotniški blog namreč!

Tolikokrat sem želela že kaj napisati, pa nikakor nisem zbrala potrebnega začetniškega poguma. S to mojo novo popotniško spletno stranjo pa je res že bil čas, da postanem “in” tudi jaz!

Sicer ne obljubim, da bom kaj dosti pridno pisala blog, pa vendar se bom potrudila, da sem in tja kaj spesnim. Dvomim sicer, da bo kaj pametnega… No ja, če ne drugega bom stokala in jokala, kako bi spet nekam šla…kako sem videla eno super ugodno letalsko vozovnico, ampak kaj ko sem že koristila svoj dopust. Ah ja… bo že… ta mesec sploh, saj se po eno letnem potovalnem premoru (čisto predolgo!!) KONČO spet nekam odpravljam. Mislim, da je bila to že moja skrajna meja – 1 leto pavze!!!!???
Zadnje čase sem bila že čisto bolana od nepotovanja. To mislim, da lahko potrdijo tudi vsi tisti, ki me dobro poznajo… Se vsem skupaj oproščam javno, za moje nadlegovanje… Saj zdaj boste imeli za nekaj časa mir – če verjamete temu… ja, ja..Nina ne bi bila prava Nina, če ne bi kljub temu, da sploh še nisem šla na Šri Lanko, že gledala kam potem. Ni kaj, uradno potrjujem, da sem potoholik! Moj Simon pa zaenkrat vse to zelo dobro prenaša.. Sicer bi se pa tako ali tako tega moral kar navaditi, ker imam občutek, da me takšna popotna mrzlica ne bo kar minila, me že predolgo drži!