nosečnost, neplodnost, nosečnost potovanja

Ko se štiri leta trudiš, upaš, se izgubljaš med vedno novimi razočaranji in žalostjo… Ko o tem razmišljaš ter premlevaš, čeprav skušaš vse nekako potisniti na stran… Ko se nekako prepričaš, da ti pač vloga staršev ni usojena, in da je tvoje poslanstvo na zemlji nekaj povsem drugega… No, ko že narediš preklop v glavi in se sprijazniš, da ti je življenje namenilo povsem drugo smer, prileti presenečenje kot strela z jasnega… Dve črtici… nosečnost… Kako prosim?!?

nosečnost, neplodnost, nosečnost potovanja

Za vse spomine v nosečnosti skrbi Nosečkin dnevnik

Priznam, s Simonom sva bila kakšen mesec oba povsem v šoku. Po dolgoletnem upanju, sva se sedaj kar nekako bala veseliti… A sedaj, po osmih mesecih, ko buši vneto raste in malček vedno močneje opozarja nase, najina ljubezen do malega bitjeca, ki ga sploh še ne poznava, raste in je vsak dan močnejša… To je res tisti pravi čudež narave…mogočen, čudovit, magičen…

nosečnost, neplodnost, nosečnost potovanja

Pet generacij v enih samih copatkih, saj jih je spletla moja prababica. Nosil jih je moj brat, sestra in jaz. Sedaj pa čakajo še na najino štručko.

Nikoli nisem razumela tega občutka, božanje trebuščka, pogovorov z njim…  In ko mi je to nekdo omenjal, se mi je zdelo vse vedno nekoliko neumno in pretirano… a le do tega trenutka. Sedaj vem, da so bila vsa moja čustva, ki so na zunaj kazala, da nisem ravno za otroke, le potlačena resnica, pred vedno novim razočaranjem.

nosečnost, neplodnost, nosečnost potovanja

Nekaj igračk iz trgovine Silly, ki so narejene iz organskega bombaža in brez umetnih barvil, bodo kot nalašč za malega radovedneža

nosečnost, neplodnost, nosečnost potovanja

Da v sobici ne bo strašilo, bo poskrbela lučka oblaček iz trgovine Moja Mala Sobica

Da ne bo pomote, s Simonom sva skupaj že pet let in ni trenutka, ko se ne bi v dvoje imela lepo. Prav nasprotno – še danes sem včasih presenečena, kako preprosto je lahko življenje v dvoje, ko najdeš tisto pravo osebo, svojo sorodno dušo. Razumevanje, spodbujanje, ljubezen – brez očitkov, obtoževanj… Ko dva človeka plujeta v isto smer, brez neviht in vratolomnih valov, si delita misli in se na koncu razumeta brez, da bi sploh spregovorila besedo… Tak odnos je res nekaj najlepšega in vsak dan sem hvaležna za to, da so se najine poti srečale… A na koncu moram vendarle priznati, da novi srček, ki raste v meni, vse to naredi še za drobtinico lepše.

nosečnost, neplodnost, nosečnost potovanja

Že v šoli za starše so nam priporočili izdelke Philips Avent, zato doma ne manjka njihova dudica, steklenička ter vodni termometer, ki bo prišel prav pri kopanju.

nosečnost, neplodnost, nosečnost potovanja

Srčkano grizalo in račka za v vodo Hevea iz naravnega kavčuka iz trgovinice Mali Zakladi – kot nalašč za poletna potepanja.

Dragi malček, komaj čakava, da te spoznava in da bomo skupaj začeli povsem novo, nepozabno dogodivščino. Že sedaj nama na obraze rišeš smeh in v oči privabljaš iskrice sreče. Vsak tvoj premik nama pokaže, kako zelo si nama manjkal… Hvala ti, ker si naju našel in izbral, da del življenja prepotujemo skupaj.

nosečnost, neplodnost, nosečnost potovanja

Voziček Peg Perego Book Cross nam bo zagotovo dobro služil na najinih dogodivščinah – narejen je namreč tudi za zahtevnejše terene. Komaj čakava, da ga preizkusiva.