potovanja, izleti, popotniški blog

Novoletne zaobljube, načrti… konec oziroma začetek leta je vedno čas za premislek… kaj smo naredili in kaj nas še čaka, kaj si želimo. In nič drugače ni pri nas, s to razliko, da mi na razne novoletne zaobljube ne čakamo in če se jih že lotim, se jih raje lotimo takoj.

Torej, kaj si obetamo in načrtujemo za leto 2019? Priznam, da tokrat velikih načrtov nimamo. Ne zato, ker nimamo želje po novih potovanjih, temveč zato, ker je bilo leto 2018 tako zelo pestro, da so naši prvotni načrti vsi splavali po vodi.

No, saj ne da se pritožujemo, saj se nam je dogajalo na polno… Veliko smo potovali po Nemčiji, delali tam razne projekte, ušel nam ni niti skok izven Evrope, saj smo v drugi polovici povsem nepričakovano pristali v mestu New York in na mehiškem polotoku Jukatan.

Vmes se je zgodilo cel kup raznih sodelovanj, za piko na i, pa je poskrbela še naša nacionalna televizija, kjer sem s septembrom postala gostja v njihovi oddaji Dobro jutro.

O ja, leto 2018 je bilo zelo pestro in gledano nazaj, nam res nikakor ni bilo dolgčas. Tako smo letošnje praznike preživeli malce bolj lenobno in bili kar doma. No ja, malce tudi zaradi naših viroz, katerim se kot kaže v zimskem času sploh ne moremo izogniti…

Edino, kar trenutno načrtujemo je ponovno sodelovanje z letalsko družbo Air France, s katero bomo februarja poleteli na Karibe in malce presekali zimo, ki za naša mnenja vedno traja predolgo. Vse ostalo pa se bo tako sproti pokazalo in načrtovalo.

Nekaj pa je zagotovo…doma zagotovo ne bomo veliko – s sodelovanji ali brez njih. Saj veste, ko te enkrat okuži popotniški »hrošč«, težko dolgo zdržiš doma. Sicer pa bomo naše prihajajoče se dogodivščine, tako kot vedno, tudi v letu 2019 delili na blogu in družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter) ter se trudili, da pridobljene informacije s poti pridejo čim bolj prav tudi vam.