nosečnost in potovanja, potovanja v nosečnosti, potovanja z otrokom

Vsak se v življenju srečuje z različnimi obdobji. S tem rastemo, se učimo in navsezadnje se s tem tudi bogatimo. Nekateri življenjskim prelomnicam pravijo stopnice, drugi izzivi… dejstvo je, da se dogajajo. Včasih pridejo povsem nepričakovano, včasih pa se zanje trudimo več let.

Nekaj takšnega se letos dogaja tudi nama s Simonom. A brez skrbi, ne poslavljava se od bloganja – pravzaprav ravno nasprotno. Bloganje bova kmalu nadgradila in obogatila še za eno temo – nama popolnoma novo. Čez nekaj mesecev se bova namreč poslovila s pisanjem v dvojini, saj se nama bo pridružil nov član. 🙂 Zaenkrat se izredno dobro skriva, saj se še vedno sprašujeva ali se nama bo pridružil popotnik ali popotnica. Karkoli že bo, če nama že do sedaj na poteh ni bilo dolgčas, kaj bo šele ko bomo svet raziskovali trije.

No, sicer pa, če sva popolnoma iskrena, naju tale »skriti potnik« spremlja že vse od meseca marca. Čeprav je zaenkrat še dodobra skrit je z nama raziskoval že Severozahodno hrvaško Istro, Madeiro, Ribniško PohorjeBelokrajino, in se podal z nama na izlet na Grossglockner ter Milano.

Jutri pa se z nama odpravlja še na tritedenski roadtrip po Nemčiji, Belgiji in Nizozemski.  Kot ste do sedaj že navajeni, se bova tudi s tega roadtripa javljala v živo – tako na blogu, kot Facebooku, Twitterju in Instagramu. Ko prideva nazaj domov pa bo na blogu začela nastajati še povsem nova tema z nasveti – potovanja v nosečnosti… kasneje pa ji bova dodala še potovanja z otrokom. Ni kaj, pestro bo in komaj že čakava – navsezadnje sva na novega člana “čakala” kar štiri leta. 🙂