madeira potovanje, potovanje na madeiro

Manj kot en dan je do najinega naslednjega potovanja, midva pa se obnašava, kot da je do njega vsaj še nekaj mesecev. Še do včeraj je vse, kar sva imela urejeno, zgolj letalska karta…. Včeraj sva tako vendarle rezervirala še prenočišče in avto.

Danes popoldne (beri –le nekaj ur pred odhodom) naj bi se delal okvirni plan. Pravzaprav se bo le malo raziskalo po spletu, kaj nama ta destinacija večne pomladi sploh ponuja.

Ne vem ali sva le midva tako čudna, da vedno bolj vse prelagava na tisto zadnjo minuto ali pa sva v zadnjem času tako veliko na poti, da si enostavno rečeva, bo že in se pustiva presenetiti. Sicer pa v naši dobi, ko je vse mogoče dobiti na spletu, dejansko lahko plan delaš čisto sproti in to kar iz destinacije.

No ja, sicer če sem odkrita, je velikokrat to, da nimaš nikakršnih načrtov in pričakovanj ter upanj, resnično najboljše.  Vsaj tako se je že izkazalo v praksi.

Kakorkoli že, za prvi maj sva v službi skupaj s prazniki dobila komaj celih šest dni prosto in tako sva morala izbrati nekaj, kar je relativno blizu… Želela sva si, da bi bilo toplo in vsaj malo eksotično… In tako sva se odločila za portugalski otok Madeiro.

Že kar nekaj najinih znancev je bilo nad Madeiro navdušenih in ker šest dni res ni veliko za raziskovanje, se je tudi nama ta destinacija zdela še najboljša za prvi maj. Ravno prav majhna, a še vedno dovolj velika, da nama ne bo dolgčas.

Kot rečeno, načrta nimava še pripravljenega… niti ni pripravljena še prtljaga, a to je pri nama tako opravljeno v nekaj minutah. Kar bo pa bo….  Vse, kar se bo dogajalo pa bo tako, kot ste že navajeni, objavljeno na Facebooku, Instagramu,Twiterju in seveda tudi blogu.