Bratislava z avtom, z avtom v Bratislavo, Bratislava izlet, izlet v Bratislavo

Komaj sva prišla domov iz Malte, že se odpravljava na novo pot. Ko te turistična organizacija mesta Bratislava povabi na raziskovanje mesta, pač ne premišljuješ dolgo in enostavno rečeš ja. Ker so nama dali proste roke še z izbiro terminov, je prihajajoči se podaljšan vikend idealen za najin izlet z avtom.

V Bratislavi ni bil še nihče od naju, zato se tega izleta oba veseliva. Še toliko bolj nama je všeč, ker imava vse tri dni povsem prosto za samostojno raziskovanje. Nobenih načrtovanih ogledov – le čas in najina radovednost. Je sploh lahko še kaj lepšega? Ta izlet bo malo bolj “na izi”in priznam, pasalo bo, zelo!

Zaenkrat nimava posebnih načrtov, kot to, da se bova osredotočila na stari del mesta, se povzpela na grad, obiskala znamenito restavracijo UFO in Savoy ter kakšno pivnico.

Medtem ko se boste doma mastili s pustnimi krofi, se bova midva spoznavala s tradicionalno Slovaško kulinariko. Dolgčas nama zagotovo ne bo. Če pa imate kakšen nasvet, kaj v Bratislavi početi in česa ne zamuditi, bova vesela vaše pomoči.