potovanja blog, popotniški blog, Jono Cuscak, See something

Čas, ko bova s Simonom potovala v Avstralijo se približuje s svetlobno hitrostjo, zato je skrajni čas, da vam predstaviva Jona, s katerim delava izmenjavo blogov in držav. Kot veste, sva za najin popotniški blog Nina Potuje oziroma Nina Travels mesec dni nazaj dobila prestižni naziv, saj sva med 633 blogi iz celega sveta bila izbrana kot ena izmed TOP 16 popotniških blogerjev na svetu. Tekmovanje Big Blog Exchange nama je tako izbral blogerja, s katerim si bova za deset dni izmenjala blog in tudi državo. Jono bo tako potoval v Slovenijo in njegova doživetja pisal na najin blog, medtem ko bova midva raziskovala Avstralijo in pisala na njegov popotniški blog See Something. Še predno pa gremo vsi trije novim dogodivščinam naproti je prav, da se Jono vsem bralcem malce predstavi;

Živjo, moje ime je Jono! Zelo kmalu bom potoval v Slovenijo, ki sem jo pravzaprav pred petimi leti že obiskal. Ker mi je na potovanju zmanjkalo denarja, mi je prijazna gospa za kosilo podarila jabolko in tako mi je Slovenija ostala v lepem spominu. No ja, morda res nisem bil popolnoma brez denarja, a zagotovo je Slovenija ena od držav, za katero sem sklenil, da se moram tja še kdaj vrniti. Pet let kasneje bom zopet tu, in prav z vami bom delil celotno mojo dogodivščino.

potovanja blog, popotniški blog, Jono Cuscak, See something

Jono Cuscak – popotniški blog See Something

Potovati sem začel deset let nazaj in od takrat sem živel povsod, vse od Argentine do Rusije. V času mojih potovanj sem začel pisati tudi svoj popotniški blog See Something in prav tam bo Nina zapisovala vsa svoja doživetja iz potovanja v Avstralijo. Blog See Something je nastal predvsem zaradi zapisovanja zgodb različnih ljudi, ki jih srečujem na svojih poteh v neznano. Na blogu ne boste našli popotniških nasvetov in opisov turističnih destinacij, ampak boste predvsem spoznali moje dogodivščine, ki so lahko vesele, tragične ali zabavne.

To, da smo bili izbrani med TOP 16 blogerjev na svetu, je izjemno! Še lepše pa je to, da boste z našimi zapisi z nami potovali tudi vsi, ki boste naš blog brali. Medtem ko bosta Nina in Simon potovala po Avstraliji, bom zanju pripravil nekaj izzivov, za katere upam, da bosta nanje dodobra pripravljena. Zagotavljam vam, da bosta s potovanjem v Avstralijo dobila potovanje njunega življenja.

Se slišimo kmalu!
Jono

O avtorju:
V zadnjem desetletju sem živel povsod po svetu, vse od Milana, Moskve in Buenos Airesa. Leta 2014 sem začel vse znova, saj je moj cilj je prepotovati pet dolgih poti. Trenutno potujem po Pan-ameriški cesti in med potjo iščem zgodbe neverjetnih ljudi, ki jih nihče ne pozna. Moja doživetja lahko prebirate na popotniškem blogu See Something ali pa mi sledite na Facebooku.