Sardinija potovanje, potovanje na Sardinijo, z avtom na Sardinijo, potovanja z dojenčkom

Pa smo dočakali prvomajske praznike in s tem tudi naš prvi ter malce bolj zaresen roadtrip. Vse od najinega roadtripa po Nemčiji, Belgiji in Nizozemski lansko poletje, ko sem bila še noseča, s Simonom nisva naredila nobenega konkretnega potovanja. Priznam, pogrešala sem jih… Tisti občutek, ko spakiraš, se usedeš v avto/letalo in si rečeš…to je to, zdaj gre pa zares!

S prihodom Rena sva se skupaj dala malce na stranski tir, ampak sedaj, ko je najin fant star že konkretne štiri mesece, je čas tudi za prvo pravo dogodivščino – še toliko bolj jo nestrpno pričakujeva, ko se je velikonočni pobeg na otok Rab tako odlično obnesel.

Kam gremo torej za prvi maj?

Ko sva objavila najine popotniške načrte za leto 2017, so naju prijatelji vprašali, če je Sardinija res v našem načrtu za prvi maj in ker se midva ne hecava, bo potovanje na Sardinijo povsem terensko in družinsko obarvano.

Še z dvema drugima družinama smo se odločili, da se na tale prvomajski roadtrip odpravimo kar skupaj. Ker smo vsi ponosni lastniki terenskih vozil (2x Toyota Landcruiser in 1x Patrol), bomo vsi spali v avtu in iskali najlepše kotičke na Sardiniji, kjer se da divje kampirati. Da bo vse skupaj še bolj pestro, bodo z nami še trije otroci – najin Ren, punčka starejša le dober mesec od Rena in še ena deklica, ki bo štela dobro leto in pol.

Zagotovo bo to dogodivščina in pol, ki pa jo bomo seveda nekoliko prilagodili tudi najmlajšim članom te odprave. Sploh zna biti zabavno nočno hranjenje v avtu… No ja, ampak saj veste kaj pravijo, kjer je volja, je moč in nekako bomo tudi to uredili, da bo prav.

Čeprav bomo na Sardiniji brez elektrike in tekoče vode, se bomo vseeno javljali v živo na našem Facebooku, Instagramu ter Twitterju, kjer bomo intenzivneje poročali o naših podvigih na Sardiniji – brez dvoma bo zanimivo.

Pa lepe praznike vam želimo –  doma ali na kakšnem potepu. Če pa še vedno nimate ideje, kam za prvi maj, pa nekaj najinih predlogov tukaj.